Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor

de Catalina L in Oaie, 21 Feb 2024 | 821 vizualizari

 

Daca nu va place carnea de miel va propun sa-ncercati reteta asta.
Carnea de miel este 'confiata' , caci este gatita timp indelungat la cuptor la temperatura scazuta. 
Rezultatul este minunat si carnea se topeste in gura.
 Pentru Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor sunt necesare urmatoarele ingrediente: pulpa de miel, ceapa, usturoi, ardei, paprika.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor 
  • 1 pulpă de miel 2,3kg
  • 2 linguri de paprika dulce
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei rosu
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor:

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor 

Puneti pulpa de miel pe o hartie de copt lunga.

Condimentati cu paprika, sare si piper.

Ungeti-o cu ulei.

Intepati pulpa si introduceti cateii de usturoi.

Puneti peste pulpa ceapa taiata lamele. Inchideti bine pulpa de miel in foaia de copt. Derulati apoi o foaie de aluminium si infasurati-o in ea, sa fie inchisa ermetic..

Puneti intr-un vas de cuptor si dati la cuptorul incalzit la 140°C.  

Lasati 3 h la temperatura scazuta..

Dupa 3 ore indepartati foia de aluminium si foaia de copt.

Adaugati 100 ml de apa in vas, puneti peste carne ardeiul rosu taiat lamele si dati o ora la cuptor la 180°C fara sa acoperiti.

Intoarceti carnea dupa 30 de minute si arozati-o cu sosul lasat. Scoateti din cuptor si lasati carnea sa se odihneasca 30 minute. 

Taiati felii si serviti cu garnitura dorita: cartofi, fasole, salata de varza.

Vezi si reteta de Pulpa de miel in crusta de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pulpa de miel cu paprika confiata 4 ore la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Constelatialeu 1

21.02.2024, 21:13

Cred ca e o nebunie

Panacris 1

22.02.2024, 11:38

Bunăciune!

Ksenya 1

22.02.2024, 13:49

trebuie incercata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de miel